Zowel de Speedchip 5.0 als de Bikespeed voor het Bosch zijn compatible met de update van Bosch Smart System softwareversie 11.13.0
Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 al hebt doorgevoerd!
Via email en telefoon (gedurende openingstijden) zijn we bereikbaar: [email protected] | Tel: 026-2022676.

Fris Smart GPS tracker

Merk :
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
max. 5 werkdagen
€82,50
  • Informatie

Het kleine doosje bevat een groot pakket aan beveiliging:

  • Fris Smart Tracker (model: half rond)
  • QR-code om track & trace-zender te activeren
  • Heldere uitleg voor aanmelding in gratis Zeker!-app
  • Abonnement per jaar voor € 66,55 inclusief btw

Mooie, dure spullen wil je niet verliezen. Dat geldt ook voor jouw (elektrische) fiets. De Fris Smart Tracker is erkend door verzekeraars en zorgt voor een optimale diefstalbeveiliging. Met de unieke bewegingsmelder, die andere GPS-zenders niet hebben, is jouw gestolen voertuig real time te volgen en exact terug te vinden, buiten én binnen. De Fris Smart Tracker is bedoeld voor het Nederlandse LoRa netwerk.

Raakt jouw geliefde eigendom vermist? Na jouw melding in de Zeker!-app komt het lokale opsporingsteam van Fris direct in actie, lokaliseert jouw voertuig tot op de meter nauwkeurig én brengt deze weer gratis terug op elke gewenste locatie in Nederland*.

*Uitgezonderd: teruggevonden eigendommen die door de politie in beslag zijn genomen voor nader onderzoek, of door de gemeente zijn verwijderd en op een gemeentelijk AFAC-depot staan. 

Klik hier voor de handleiding ‘Gebruik app & opsporingsproces.

Fiets gestolen? Bekijk hier hoe het opsporingsteam in actie komt.

 

 

Smart Tracker zelf installeren? Fluitje van een cent.

Slim bezig! Waarom onze Smart Tracker zo slim is.

 

Download de gratis Zeker!-app

 Nadat jouw Fris Smart Tracker is gemonteerd (door jezelf of door Fris op locatie), hoef je deze alleen nog  toe te voegen en te activeren in de gratis Zeker!-app.

 Na installatie van de app kun je gewoon de QR-code van één of meerdere Smart Trackers scannen en aan de slag! Bovendien kun je met de app meerdere zenders toevoegen, volgen en beheren.

In deze app sluit je ook in een paar simpele stappen jouw gewenste verzekering of abonnement af (€55 per jaar). Daarna is jouw voertuig optimaal beveiligd. De Zeker!-app is beschikbaar voor Android (versie 6 of hoger) en iOS (versie 10 of hoger) en gratis te downloaden via Google Play of de App Store.

Klik hier hoe je jouw Smart Tracker activeert in de app.

 

 

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »