De meeste producten hebben weer een reguliere levertijd als gebruikelijk.
Onze winkel in Arnhem is weer gewoon geopend van 10:00 tot 17:00 van dinsdag t/m zaterdag.
Per email en telefoon zijn we bereikbaar: [email protected] | Tel: 026-2022676.

Specialized

  • Geplaatst op
  • Door E-bike Tuning
Specialized

Hier vindt u onze tuning mogelijkheden voor e-bikes van Specialized. Er zijn bij Specialized een aantal verschillende systemen en motoren in gebruik. Afhankelijk van het model e-bike en type snelheid sensor zijn er verschillende tuning mogelijkheden. In het overzicht hieronder zetten we het een en ander op een rij.

 

Turbo Levo & S-WORKS Levo met de (Brose) Specialized Custom RX 2.1 en de RX 2.2 (Gen 3) motor met de volgende bediening/display. Geschikt voor zowel 500Wh als 700Wh accu t/m modeljaar 2022.

Specialized TCU Specialized Mastermind Turbo Connect

Inbouwmodule: Bikespeed RS Brose


Vado, Como & LEVO HT met de (Brose) Specialized custom RX 1.3 motor en de traditionele snelheid sensor ingebouwd in het frame.

Turbo Connect Ingebouwde sensor Niet voor de pin sensor

Voor deze combinatie is er een set van Badass E-bikes: Vado/Como set.Turbo VADO & Turbo Tero (MY22) met de Custom RX 2.2 (Brose) motor en het MasterMind TCU.

MY22 MasterMind display
MasterMind TCU (display)

Voor de nieuwe Tero en Vado is ook de Bikespeed RS Brose geschikt: Bikespeed RS Brose

 

Voor de "SL" versies van de volgende e-bikes: Vado SL, Como SL, Turbo Levo SL, Kenevo SL & Creo SL  met de (Mahle) Specialized SL 1.1 custom lightweight motor met firmware t/m 2020.

Specialized TCU


NIEUW! Inbouw tuning set van PearTune en ePlus met App!


Sinds kort hebben we ook inbouw oplossingen voor de SL uitvoeringen met de 2021 firmware. Deze heeft als grote voordeel dat het van buitenaf niet zichtbaar is en de correcte data in de Mission Control app weergeeft. Gezien de complexe inbouw handelingen die noodzakelijk zijn, bieden we deze tuning alleen aan incl. inbouw door ons uitgevoerd in onze werkplaats. Meer informatie en het maken van een afspraak. 

- MSO PearTune (altijd AAN)

- ePlus met App