Sommige producten hebben op dit moment een langere levertijd dan gebruikelijk. Check de levertijd op de productpagina.
De aanhoudende drukte bij PostNL kan voor een vertraging in de bezorging zorgen.

Specialized

  • Geplaatst op
  • Door E-bike Tuning
Specialized

Hier vindt u onze tuning mogelijkheden voor e-bikes van Specialized. Er zijn bij Specialized een aantal verschillende systemen en motoren in gebruik. Afhankelijk van het model e-bike en type snelheid sensor zijn er verschillende tuning mogelijkheden. In het overzicht hieronder zetten we het een en ander op een rij.

 

Turbo Levo & S-WORKS Levo met de (Brose) Specialized Custom RX 2.1 motor met de volgende bediening/display. Geschikt voor zowel 500Wh als 700Wh accu t/m modeljaar 2021.

Specialized TCU Turbo Connect

Inbouwmodule: Bikespeed RS Brose. Er is ook een externe oplossing in de vorm van een BadassBox.

Vado, Como & LEVO HT met de (Brose) Specialized custom RX 1.3 motor en de traditionele snelheid sensor ingebouwd in het frame.

Turbo Connect Ingebouwde sensor Niet voor de pin sensor

Voor deze combinatie is er een set van Badass E-bikes: Vado/Como set.

 

Voor de "SL" versies van de volgende e-bikes: Vado SL, Como SL, Turbo Levo SL, Kenevo SL & Creo SL  met de (Mahle) Specialized SL 1.1 custom lightweight motor.

Specialized TCU  

Voor de combinatie is er een set van Badass E-bikes: Specialized Turbo Levo set

NIEUW! Inbouw tuning set van PearTune!

Sinds kort hebben we ook een inbouw oplossing voor de SL uitvoeringen. Deze heeft als grote voordeel dat het van buitenaf niet zichtbaar is en de correct data in de Mission Control app weergeeft. Gezien de inbouw handelingen die noodzakelijk zijn, bieden we deze tuning alleen aan incl. inbouw door ons uitgevoerd in onze werkplaats. Klik voor meer informatie en het maken van een afspraak.