Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 of 12.13.0 al hebt doorgevoerd!
Van 29 juli t/m 12 augustus is onze winkel en werkplaats gesloten wegens vakantie. We kunnen dan ook geen retourzendingen ontvangen.
Webshop bestellingen worden in deze periode als gewoonlijk verzonden.
Per mail en telefoon zijn we bereikbaar: [email protected] of telefoon: (0)26 2022676 tijdens onze openingstijden

Polini

  • Geplaatst op
  • Door e-bike-tuning.nl
Polini

Het EP-3 systeem van Polini is een compleet pakket van e-bike motor, display, en accu. Dit wordt o.a. toegepast in de Bianchi E-Road Impulso. Voor de EP-3 motor is er ook een tunings-oplossing in de vorm van de zogenaamde Badass Box.

De Badass Box 4.0 is het resultaat van meer dan 4 jaar ontwikkeling. De behuizing is opnieuw ontworpen en de sluiting veranderd in een snap-lock sluiting waardoor plaatsen en wegnemen een kwestie van seconden is geworden. Maar het belangrijkste is de gepatenteerde  FEET technologie (Field Enhancement & Elimination Technology) waardoor de positie van de magneet niet meer zo nauw luistert.

De CR2 batterij is vervangen door een AAA batterij. Deze is goed voor 7000 km of 1 jaar gebruik.

De Box  verschuift de snelheidsbegrenzing naar 35 km/h.

Let op! De snelheid in het display wordt met een oplopende afwijking weergegeven in het display! De maximum ondersteunde snelheid van 25 km/h op het display is 35 km/h echte snelheid.

Deze Bad Ass Box is geschikt voor de EP-3 motor van Polini

 

 

EP-3 motor

Opmerking met betrekking tot compatibiliteit.

Als u uw fiets wilt updaten/laten updaten, raadpleeg eerst de boven staande tabel of uw geplande update compatibel is met uw tuning.
Doorslaggevend is de aankoopdatum van uw tuning en de op uw fiets geïnstalleerde componenten.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de compatibiliteit alleen gegarandeerd is tot de hier aangegeven software-versies. Een update van uw e-bike software kan leiden tot het verlies van functionaliteit van uw tuning.

Verlies van functionaliteit van tuning door een software-update valt niet onder garantie.