Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 of 12.13.0 al hebt doorgevoerd!
Van 29 juli t/m 12 augustus is onze winkel en werkplaats gesloten wegens vakantie. We kunnen dan ook geen retourzendingen ontvangen.
Webshop bestellingen worden in deze periode als gewoonlijk verzonden.
Per mail en telefoon zijn we tijdens de vakantieperiode bereikbaar: [email protected] of telefoon: (0)26 2022676 tijdens onze openingstijden

Impulse

  • Geplaatst op
  • Door e-bike-tuning.nl
Impulse

Impulse V1,V2 & EVO

Hier vindt je E-bike tuning oplossingen voor e-bike met een Impulse motor. Deze motoren worden door een aantal vooraanstaande fabrikanten (Kalkhof, Gazelle, Raleigh) gebruikt. Nu is het mogelijk om de snelheidsbegrenzer van 25 km/u te verschuiven naar 35 km/u.

 

Bad Ass Box 4.0



Opmerking met betrekking tot compatibiliteit.

Als u uw fiets wilt updaten/laten updaten, raadpleeg eerst de boven staande tabel of uw geplande update compatibel is met uw tuning.
Doorslaggevend is de aankoopdatum van uw tuning en de op uw fiets geïnstalleerde componenten.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de compatibiliteit alleen gegarandeerd is tot de hier aangegeven software-versies. Een update van uw e-bike software kan leiden tot het verlies van functionaliteit van uw tuning.

Verlies van functionaliteit van tuning door een software-update valt niet onder garantie.