Zowel de Speedchip 5.0 als de Bikespeed voor het Bosch zijn compatible met de update van Bosch Smart System softwareversie 11.13.0
Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 al hebt doorgevoerd!
Via email en telefoon (gedurende openingstijden) zijn we bereikbaar: [email protected] | Tel: 026-2022676.

Disclaimer

Waarschuwing!

  1. De Tuning modules mogen niet gebruikt worden in het verkeer of op de openbare weg.
  2. U gebruikt de Tuning modules op eigen risico!
  3. De installatie van de Tuning modules kan leiden tot het vervallen van de garantie op het gewijzigde systeem van de e-bike.
  4. De Tuning modules zijn ontwikkeld als testmodule voor onderzoeksdoeleinden en mag hiervoor alleen voor tijdelijk gebruik worden ingezet.
  5. De Tuning modules mogen uitdrukkelijk alleen gebruikt worden in laboratoria, testhallen of privéterrein voor veldonderzoek. Gebruik de Tuning modules alleen voor het beoogde doel. Alle systeemcomponenten van de e-bike moeten worden aangepast aan het betreffende onderzoeksdoel.
  6. Onjuist gebruik kan leiden tot mechanische overbelasting of materiaalmoeheid, met persoonlijk letsel en gevaar voor derden tot gevolg!
  7. De Tuning modules passen het ingangssignaal van sensoren van de e-bike aan, zowel een reductie als een verhoging (15-50 km / u) van de maximumsnelheid is mogelijk met signaalbeperkte motoren op basis van vermogen.
  8. Het gebruik van accessoires of apparaat onderdelen die niet uitdrukkelijk door de fabrikant zijn aanbevolen, kan letsel of schade veroorzaken!
  9. De Tuning modules zijn niet bedoeld voor gebruik door mensen met beperkte fysieke, sensorische of mentale capaciteiten of die geen ervaring en/of kennis hebben.
  10. Wij en de fabrikant aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade aan voorwerpen en/of personen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van de Tuning modules!

e-bike-tuning.nl  streeft ernaar dat de informatie op deze website of de anderszins langs elektronische weg aangeboden informatie actueel en correct is. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. e-bike-tuning.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor kennelijke onjuistheden in deze informatie, anders dan in geval van gebleken opzet of grove nalatigheid.

Alle merken op deze website vermeld zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaar. Bosch, Brose, Giant, Panasonic, Shimano, Flyer, Specialized, Impulse, Fazua of Polini ondersteunen deze website niet en zijn op geen enkele wijze gerelateerd  aan deze website.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »