Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 of 12.13.0 al hebt doorgevoerd!
Van 29 juli t/m 12 augustus is onze winkel en werkplaats gesloten wegens vakantie. We kunnen dan ook geen retourzendingen ontvangen.
Webshop bestellingen worden in deze periode als gewoonlijk verzonden.
Per mail en telefoon zijn we bereikbaar: [email protected] of telefoon: (0)26 2022676 tijdens onze openingstijden

Over ons

 

E-bike-tuning.nl is een onderdeel van E-bike Makers. E-bike Makers is een jonge onderneming die vanaf 2015 is gevestigd in Arnhem en zich voornamelijk bezighoudt met het bouwen van E-bikes op basis van “gewone” fietsen, Babboe bakfietsen, tandems en driewielers voor volwassenen. Kijk eens op Custom Build E-bikes  naar onze mogelijkheden.

Door onze uitgebreide ervaring met het op maat afstellen van de software (in Nederland ontwikkeld) in de door ons gebruikte electronica voor de trapondersteuning, krijgen wij regelmatig de vraag naar mogelijkheden om fabrieks E-bikes ”sneller dan de voorgeschreven 25 km/h te laten lopen”. Om deze vraag in te vullen zijn wij gestart met e-bike-tuning.nl.

Wij hebben een nauwe samenwerking  met een aantal Duitse partners die veel ervaring en kennis hebben van E-bike tuning.  Ondertussen hebben we een uitgebreid assortiment Duitse kwaliteitsmodules en zelfs een serie modules die we zelf (op maat) programmeren. Allen voorzien van een duidelijke montagehandleiding. We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot de nr. 3 in Europa op het gebied van E-bike tuning.

Continue werken we samen met onze Duitse partners aan de ontwikkeling van nieuwe modules en verbetering van bestaande modules. Hou onze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vindt u het moeilijk om de montage zelf te doen of heeft u niet de benodigde gereedschappen dan kunnen wij u hier vanzelfsprekend mee helpen in onze vestiging  in Arnhem.

Op de pagina voor welke E-bikes vindt u het actuele overzicht  van welke E-bike motoren er op dit moment tuning producten  beschikbaar zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »