Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 of 12.13.0 al hebt doorgevoerd!
Van 29 juli t/m 12 augustus is onze winkel en werkplaats gesloten wegens vakantie. We kunnen dan ook geen retourzendingen ontvangen.
Webshop bestellingen worden in deze periode als gewoonlijk verzonden.
Per mail en telefoon zijn we tijdens de vakantieperiode bereikbaar: [email protected] of telefoon: (0)26 2022676 tijdens onze openingstijden

Fazua

  • Geplaatst op
  • Door e-bike-tuning.nl
Fazua

Het Ride 50 Evation & RIDE 50 Trail & Street systeem is een uniek middenmotor systeem dat de accu en motor combineert in 1 compact systeem. Het lichte pakket kan zelfs worden verwijderd uit de e-bike. Via software op de computer is door de gebruiker de ondersteuning perfect in te stellen naar eigen wens. 

Inmiddels zijn er al meer dan 90 verschillende e-bikes uitgerust met dit systeem. Van trekking e-bikes tot high end wielrenfietsen.

Voor deze motor hebben we nu de mogelijkheid om de begrenzing van deze motor te verplaatsen naar 40 km/h. Klik op het onderstaande logo voor meer informatie over deze softwarematig aanpassing. 

ePlus Software tuning

Let op: de tuning oplossing is niet aan/uit te zetten en is altijd actief.

Opmerking met betrekking tot compatibiliteit.

Als u uw fiets wilt updaten/laten updaten, raadpleeg eerst de boven staande tabel of uw geplande update compatibel is met uw tuning.
Doorslaggevend is de aankoopdatum van uw tuning en de op uw fiets geïnstalleerde componenten.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de compatibiliteit alleen gegarandeerd is tot de hier aangegeven software-versies. Een update van uw e-bike software kan leiden tot het verlies van functionaliteit van uw tuning.

Verlies van functionaliteit van tuning door een software-update valt niet onder garantie.