Zowel de Speedchip 5.0 als de Bikespeed voor het Bosch zijn compatible met de update van Bosch Smart System softwareversie 11.13.0
Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 al hebt doorgevoerd!
Via email en telefoon (gedurende openingstijden) zijn we bereikbaar: [email protected] | Tel: 026-2022676.

BikeTrax gps tracker Shimano

Merk :
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
max. 5 werkdagen
€199,00
  • Informatie

De set bestaat uit:

- Een GPS Tracker Shimano met geïntegreerde simkaart
- Shimano-verbindingskabel, compatibel met Steps E5000, Steps E6100, Steps E6110, Steps E7000 & Steps E8000 motoren.
- Een batterij met een vermogen van 1.000 mAh
- Dubbelzijdige montagestrip voor veilige GPS-trackerbevestiging
- Geschikte kabelbinders voor het bevestigen van de verbindingskabel
- Gratis smartphone-app te downloaden via de Apple Store (IOS) of Google Play (Android)

De kosten voor het data abonnement zijn gedurende het 1e jaar gratis en geldt voor alle EU landen.

De GPS Tracker is geïntegreerd met de geïntegreerde simkaart in het EU-brede datanetwerk. Dit betekent dat u de locatiecoördinaten van uw e-bike op elk moment in de EU kunt bekijken *. In geval van diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem geactiveerd en wordt onmiddellijk een alarm naar uw smartphone gestuurd. In welk EU-land u zich ook bevindt.

De overdracht van GPS-gegevens wordt gerealiseerd via GPRS en GSM.Voor het eerste jaar neemt BikeTrax de kosten voor gegevensoverdracht over. Aan het einde van het eerste gratis jaar bedragen de kosten voor gegevensoverdracht € 3,95 per maand. Er is geen contract.

Bovendien kan het gegevensgebruik ook maandelijks worden geactiveerd met behulp van de gratis smartphone-app. Als u de GPS Tracker Bosch alleen tijdens de zomermaanden wilt gebruiken, kunt u dat eenvoudig doen door met uw vinger te vegen.

Waarom GPS-tracker Shimano gebruiken?

De GPS Tracker van BikeTrax is de beste GPS-diefstalbeveiliging die beschikbaar is voor alle e-bike eigenaren. De GPS Tracker wordt onzichtbaar in de motorbehuizing geïnstalleerd. 

Je gereden routes, inclusief registratie van afstand, gemiddelde en maximale snelheid, worden dagelijks geregistreerd in het routedagboek en opgeslagen.De export vindt plaats als een gpx-bestand. U kunt uw gebruikersprofiel op diverse apparaten gebruiken. Zo kunnen ook familie en vrienden zien waar u onderweg bent of een diefstalalarm ontvangen.

Installatie van de GPS Tracker

Normaal gesproken is de GPS Tracker verbonden met de verlichting van uw e-bike om de stroomvoorziening naar de batterij te garanderen. Wanneer u de verlichting van de e-bike uitschakelt, blijft de extra batterij van GPS Tracker de nodige energie leveren voor monitoring.

De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en maximaal 3 weken voor stand-by modus. De hulpbatterij wordt onmiddellijk opgeladen na het inschakelen van uw e-bike. Het duurt ongeveer 1,5 uur om op te laden van 0 tot 100%.

Uiteraard kunnen wij de installatie van de BikeTrax voor je verzorgen.

* inclusief Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »