Gedurende de vakantieperiode worden bestellingen in onze webshop gewoon uitgeleverd. Onze service Centers in Arnhem en Roermond zijn gesloten van 3 t/m 17 augustus . Per email zijn we wel bereikbaar.
Hou rekening met vertraging in de bezorging wegens drukte bij de bezorgdiensten . De meeste producten hebben een wat langere levertijd (5-10 werkdagen). Inbouw in ons Service Center in Roermond en Arnhem mogelijk!

Bad Ass Box 4.0 voor Panasonic

Merk :
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 werkdagen
€149,00
  • Informatie

Voor de Panasonic motoren heeft BadAss Ebikes een nieuwe techniek en vormgeving (versie 4.0) moeten gebruiken om deze passend en werkend te krijgen. Deze box is snel aan de Panasonic E-bike (van met name de Flyer’s) aangebracht en verschuift de snelheidsbegrenzing naar 50 km/h. Deze Box is niet toegelaten op de openbare weg, daarom is de Box ook weer snel te demonteren. De Box is zo groot als een luciferdoosje en kan gemakkelijk opgeborgen worden. Jouw E-bike is dan weer in de originele toestand.

Let op! De snelheid wordt gehalveerd weergegeven vanaf ca. 18 km/h.

Deze Bad Ass Box is alleen geschikt voor de 36 V Panasonic middenmotoren in 25 km/h uitvoeringen met onderstaande snelheidssensor.

Voor e-bikes met Panasonic motor en een geïntegreerde sensor is er een aparte set beschikbaar. Deze vindt u hier: Bad Ass Box 4.0 voor Panasonic met geïntegreerde sensor. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »