Neem contact met ons op om je huidige Speedchip 5.0 of Bikespeed chip te laten updaten als je de update naar 11.13.0 of 12.13.0 al hebt doorgevoerd!
Van 29 juli t/m 12 augustus is onze winkel en werkplaats gesloten wegens vakantie. We kunnen dan ook geen retourzendingen ontvangen.
Webshop bestellingen worden in deze periode als gewoonlijk verzonden.
Per mail en telefoon zijn we bereikbaar: [email protected] of telefoon: (0)26 2022676 tijdens onze openingstijden

MSO – Panasonic FIT 2.0

Merk :
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 dagen
€219,00
  • Informatie

Dit is een tuningchip speciaal voor Panasonic e-bikes met geïntegreerd FIT-systeem. Het verwijderen van de snelheidslimiet van 25 km/u is de kernfunctie, maar de chip biedt nog veel meer optimalisatiemogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld de hoogte van de maximaal ondersteunde snelheid op een individuele waarde worden ingesteld; en kan een persoonlijke activeringscode voor activering/deactivering worden ingesteld. Bovendien profiteert u van een correcte km/u-weergave, zelfs wanneer de tuning actief is. De chip wordt volledig aangestuurd via de bedieningsknoppen op de e-bike; er is geen pc of smartphone nodig.

PearTune 4.0 voor Panasonic FIT 2.0 - Kenmerken:

- Verwijderen van de snelheidslimiet van 25 km/u.

- Correcte waarden in het display, zelfs bij actieve tuning (huidige snelheid).

Dit product is ALLEEN compatibel met de nieuwe fietsen van 2022/2023 (bijvoorbeeld van Flyer of Bulls) die over het nieuwe FIT-systeem beschikken (FIT 2.0). De fietsen moeten de informatie "FIT E-Bike System Integration" op het scherm weergeven wanneer u het display inschakelt!

 

 

- Maximale snelheid instellen: De maximaal ondersteunde snelheid kan op een individuele waarde worden ingesteld door op de knoppen + en - te drukken. Na 10 seconden inactiviteit wordt de laatst geselecteerde maximumsnelheid automatisch opgeslagen.

-Chipactivering: Standaard kan de tuning op elk gewenst moment worden in- en uitgeschakeld door twee keer op de lichtknop te drukken. Na activering/deactivering toont het display kort de waarden 9,9 of 9,0 / 2,0 of 2,5 ter bevestiging.

-Individuele code voor chipactivering instellen: Selectie van de knoppen waarmee u de tuning wilt activeren/deactiveren.

-Chipvergrendeling: Wanneer de chipvergrendeling is geactiveerd, kan de tuning met geen enkele knop meer worden geactiveerd. Dit maakt de tuning vrijwel "onzichtbaar" en voorkomt toegang door onbevoegden.

-Chipstatus bij het inschakelen van de fiets: Met deze functie kunt u definiëren of de tuningchip automatisch AAN of UIT moet staan ​​wanneer de e-bike wordt ingeschakeld.

-Optellen van het juiste aantal gereden kilometers: Bij het rijden met de tuningchip geactiveerd, komt de afgelegde afstand niet meer overeen met de werkelijk afgelegde afstand. Het is echter mogelijk om het juiste aantal kilometers toe te voegen, waarbij de berekeningsmethode door de gebruiker kan worden bepaald, bijvoorbeeld door het aantal kilometers tijdens het rijden en stilstaan ​​of alleen bij stilstand op te tellen, enz.

-Chip reset: Als u de tuningchip in een andere e-bike wilt installeren of de snelheidssensor wilt vervangen, moet u een chip reset uitvoeren. De chipinstellingen kunnen worden behouden of de chip kan worden gereset naar de fabrieksinstellingen.

Dit product is ALLEEN compatibel met de nieuwe fietsen van 2022/2023 (bijvoorbeeld van Flyer of Bulls) die over het nieuwe FIT-systeem beschikken (FIT 2.0). De fietsen moeten de informatie "FIT E-Bike System Integration" op het scherm weergeven wanneer u het display inschakelt!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »