Gedurende deze tijden met ingrijpende maatregelen zijn we gewoon geopend zolang het ons van de RIVM is toegestaan. We zijn in ieder geval telefonisch bereikbaar.
Bestellingen via onze webshop worden als normaal verzonden maar hou rekening met vertraging in de bezorging . Sommige producten hebben een wat langere levertijd (5-10 werkdagen)

ePlus software flash Shimano E8000 - E7000 - E6002- E6001 uitgevoerd in onze werkplaats

Merk :
Levertijd:
1-2 werkdagen
€149,00
  • Informatie

Geschikt voor de volgende motoren:

Shimano E8000 - E7000 - E6002- E6001

Het is mogelijk om via een software wijziging in de Shimano motor de begrenzing van tot 35 km/h of  max. 50 km/h te verschuiven met behoud van de juiste weergave in het display. Ook is het mogelijk om via de App de begrenzing  weer naar de originele 25 km/h te brengen. Deze sofware wijziging functioneert zowel met mechanische als elektronische DI2 schakeling. Deze software setting is dusdanig complex dat we dit alleen in onze eigen vestiging kunnen uitvoeren. We hebben ongeveer een uur nodig om dit te realiseren.

De prijs bedraagt € 149,- voor de software flash per e-bike en komt met een 2-jarige support om, indien nodig of gewenst,  de software weer naar origineel terug te brengen en andersom.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »