Gedurende de vakantieperiode worden bestellingen in onze webshop gewoon uitgeleverd. Onze service Centers in Arnhem en Roermond zijn gesloten van 3 t/m 17 augustus . Per email zijn we wel bereikbaar.
Hou rekening met vertraging in de bezorging wegens drukte bij de bezorgdiensten . De meeste producten hebben een wat langere levertijd (5-10 werkdagen). Inbouw in ons Service Center in Roermond en Arnhem mogelijk!

ePlus software flash E8000met App. Software flash uitgevoerd in onze vestiging.

Merk :
Levertijd:
1-2 werkdagen
€199,00
  • Informatie

Deze software flash dient te worden uitgevoerd in onze vestiging.  Bel ons voor een afspraak!

Met de ePlus App kun je 

ORIGINAL:  Met deze setting kun je de software weer terug brengen naar de originele Shimano software. URBAN: Mapping voor een stedelijke omgeven zonder stevige klimmen en minimaal stroomverbruik.

TOURING: Een niet te agressieve setting die een stevige klim mogelijk maakt.

ENDURO: Off Road mapping ideaal voor alle trails

RACE: Zeer agressieve setting zonder snelheidsbegreinzing voor de lastigste trails en beklimmingen. Indien gewenst zelfs met meer vermogen dan de originele configuratie

CUSTOM: Met deze mapping kun je je eigen setting in elek support mode instellen. Maar niet boven het originele vermogen.

Het is mogelijk om via een software wijziging in de Shimano motor de begrenzing van tot 35 km/h of  max. 80 km/h (theoretisch) te verschuiven met behoud van de juiste weergave in het display. Deze sofware wijziging functioneert zowel met mechanische als elektronische DI2 schakeling. Deze software setting is dusdanig complex dat we dit alleen in onze eigen vestiging kunnen uitvoeren. We hebben ongeveer een uur nodig om dit te realiseren.

De prijs bedraagt € 199,- per e-bike en komt met een 2-jarige support om, indien nodig of gewenst,  de software weer naar origineel terug te brengen en andersom.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »