Gedurende de vakantieperiode worden bestellingen in onze webshop gewoon uitgeleverd. Onze service Centers in Arnhem en Roermond zijn gesloten van 3 t/m 17 augustus . Per email zijn we wel bereikbaar.
Hou rekening met vertraging in de bezorging wegens drukte bij de bezorgdiensten . De meeste producten hebben een wat langere levertijd (5-10 werkdagen). Inbouw in ons Service Center in Roermond en Arnhem mogelijk!

eMAX Mini software tuning Shimano E8000

Merk :
Levertijd:
1-2 werkdagen
€149,00
  • Informatie

Middels de eMAx App (IOS en Android) kunt u motorondersteuning verkrijgen tot ongeveer 32 km / u (VS-setting) met correcte snelheidsaanduiding op het display.

Met de EU-setting kunt u motorondersteuning krijgen tot ongeveer 45 km / u. De snelheid op het display zal dan niet gelijk zijn aan de werkelijke snelheid en de getoonde snelheid zal ongeveer de helft zijn van de echte waarde. Ook worden de weergegeven afstanden op het display van de fiets verkleind met de hieronder weergegeven factor.

De minimumwaarde die kan worden ingesteld voor de wielomtrek is 1300 mm. Met een echte wielomtrek van 2300 mm (29er) is dit gelijk aan een factor van ongeveer 1,8 wat resulteert in een maximale snelheid met motorondersteuning van 45 km / u. Met een echte wielomtrek van 2200 mm (27,5 " en 28") is dit gelijk aan een factor van ongeveer 1,7 wat resulteert in een maximale snelheid met motorondersteuning van 42,5 km / u.  

De aanpassing van de wielomtrek kan worden gedaan op fietsen met zowel mechanische als elektronische Di2-derailleur. De wielomtrek opnieuw instellen op de oorspronkelijke waarde is ten alle tijde mogelijk.

Werkwijze

Download de eMAxMobileApp in de App store (IOS)  of Play store (Android):      

  • Open de App
  • Start de e-bike en koppel binnen 15 sec. middels de “connect to bike” knop.
  • Wacht tot de melding “connected to SCE8000” verschijnt.
  • Druk op de “get bike information” knop. Een voortgangsbalk begint te lopen ten teken dat de data wordt opgehaald.
  • Wanneer je een bluetooth-koppelingsverzoek krijgt omdat je niet eerder je e-bike gekoppeld hebt is de code "000000"
  • Zie je alleen vraagtekens "?????": druk dan nog eens op  “get bike information”
  • Naast de data van de e-bike als software versie, wielomtrek enz wordt ook een 12 karakter groot “electronic serial number” zichtbaar. In dit voorbeeld "8DBF6E73A029"
  • Vul deze code in op het vak van het bestelgedeelte.
  • Binnen 2 dagen ontvang je de License Key om de App te unlocken.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »