Gedurende deze tijden met ingrijpende maatregelen zijn we gewoon geopend zolang het ons van de RIVM is toegestaan. We zijn in ieder geval telefonisch bereikbaar.
Bestellingen via onze webshop worden als normaal verzonden. Sommige producten hebben een wat langere levertijd door vertraagde leveringen van halffabrikaten uit China.

eMAX Full software tuning Shimano E8000 - 2 jaar gratis support - Software flash uitgevoerd in onze vestiging.

Merk :
Levertijd:
1-2 werkdagen
€199,00
  • Informatie

Het is mogelijk om via een software wijziging in de Shimano E8000 motor (alleen met aan/uit knop op de accu en E8000 display, voor andere displays volgt) de begrenzing van de E8000 tot max. 60 km/h te verschuiven met behoud van de correcte data weergave in het dispay.

 

Middels eMAxMobileApp (Android en iOS) kan men de instellingen van de motor wijzigen. Deze ingreep kan eenvoudig weer ongedaan worden gemaakt met de eTube project App van Shimano zodat de motor weer op de laatste  originele Shimano  STEPS software werkt. Deze sofware wijziging functioneert zowel met mechanische als elektronische DI2 schakeling. Deze software setting is dusdanig complex dat we dit alleen in onze eigen vestiging kunnen uitvoeren. We hebben ongeveer een uur nodig om dit te realiseren.

 

 

 

De prijs bedraagt € 199,- per e-bike en komt met een 2-jarige support om, indien nodig of gewenst,  de software weer naar origineel terug te brengen en andersom.

Bel ons om een afspraak te maken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »